Vi trenger pauser!

Uncategorized Oct 27, 2020
 

Om du sitter på hjemmekontor eller er tilbake på kontoret, opplever du kanskje dager der møtene er booket tett i tett – og at du knapt rekker å trekke pusten mellom møtene. 
 
Det er ikke bra, for vi trenger pauser! Vi trenger tid til å reflektere over hva vi oppnådde i forrige møtet, tid til å tenke igjennom hva vi skal diskutere i neste møte – eller rett og slett tid til å ikke tenke på noe som helst! 
 
Litt av skylden for at det blir slik kan vi tilskrive Outlook og andre digitale kalendere. Forhåndsinnstilling er at møter skal vare i 60 minutter, og når de fleste planlegger én times møter får du ingen pauser mellom møtene.

Du kan ikke kontrollere hva dine kollegaer gjør når de kaller inn til møter, men du kan ta grep når du skal planlegge dine møter. Og det første du bør gjøre...

Les mer...

Knebøy og spensthopp i nettmøtene?

Uncategorized Oct 08, 2020
 

I forrige uke spilte vi inn videoer til vårt nye nettkurs "Hvordan lykkes med nettmøter".

I dette kurset tar vi blant annet for oss hva du må være oppmerksom på når du holder presentasjoner på nett. 

Noe vi har lagt merke til det siste halve året er at veldig mange velger å bli sittende når de holder presentasjoner i nettmøter.

Det er ikke optimalt, og samtidig ikke så rart.

Folk flest sitter allerede i møtet, og det krever litt innsats (og kanskje ommøblering av hjemmekontoret) for å legge forholdende til rette for å holde presentasjonen stående. 

Likevel: Det er definitivt verdt innsatsen. Du får en helt annen energi når du presenterer stående 

Dette er noe av det vi snakker om på kurset, og under innspillingen bestemte vi oss for å lage en kort videosnutt på temaet som vi kunne dele med flere. 

...

Les mer...

Inviter færre til nettmøter

Uncategorized Sep 07, 2020
 
Sitter du i mange nettmøter om dagen? Og er det noen av møtene du strengt tatt ikke hadde trengt å delta i? Her får du noen enkle tips til hvordan du kan redusere antall deltakere, og øke kvaliteten på møtene du leder.
Meld deg på nyhetsbrevet mitt og få flere tips til hvordan du kan holde effektive møter her: http://eepurl.com/goYMzT
Les mer...

Gjør nettmøtene korte

Uncategorized Sep 07, 2020
 

Det er slitsomt å sitte nettmøter, spesielt hvis har mange i løpeet av en dag, så hvis du skal arrangere et nettmøte så bør du gjøre det kortere enn du ville gjort hvis det var et fysisk møte. I denne videoen får du tips om hvor lenge et nettmøte bør vare, og til hvordan du kan gjøre møtene kortere.

Meld deg på nyhetsbrevet mitt og få flere tips til hvordan du kan holde effektive nettmøter: http://eepurl.com/goYMzT

Les mer...
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.