Våre samarbeidspartnere

Modern Activity Center

Like ved Gardermoen finner du Norges største vindtunnel. Der får vi mulighet til å møtes på en arena der rollene dere har til daglig settes til side for en liten stund. 

Vi tror at du lærer mer når du har det gøy, og det er et uomtvistelig faktum at vi husker bedre når følelsene settes i sving.

Vindtunnelen byr på et glimrende miljø for å utfordre komfortsonen innenfor trygge rammer. 

Du får en praktisk tilnærming til stressmestring som du kan dra nytte av når du skal levere under press i fremtiden.

Lyst til å delta på dagskurs i presentasjonsteknikk? Les mer her👇🏻

Les mer

Ole Petter Hjelle

Lege, hjerneforsker og bestselgende forfatter 

Ole Petter Hjelle er lege, hjerneforsker, bestselgende forfatter og profesjonell foredragsholder. Han har en allsidig bakgrunn, blant annet som toppidrettsutøver med NM-gull i maraton og over 7500 fallskjermhopp under beltet.  Ole Petter har også 15 års ledererfaring fra privat næringsliv, og er ofte med oss på større leveranser til kunder. 

 

Per Henrik Stenstrøm

Foredragsholder og forfatter 

Per Henrik Stenstrøm vet mye om å håndtere vanskelige medarbeidere. Han har 25 års ledererfaring fra mediebransjen og besøker 150 forskjellige arbeidsplasser hvert år. Per Henrik er en av Norges mest populære foredragsholdere og har fylt de fleste kulturhus med suksessforedraget «Slik takler du idiotene på jobben!" Han er kjent for morsomme foredrag som skaper gjenkjennelse, men som også er tankevekkende. Han har gitt ut den kritikerroste boken «Irriterende kolleger» som nå er oversatt til en rekke språk. Per Henrik byr på underhodning og innsikt og sammen med Per Henrik har vi laget nettkurset "Hjelp jeg er på TV!"

Les mer om nettkurset her👇🏻

Les mer

Cathrine Magnus

Resultatorientert inspirator

Med 25 års erfaring fra hotell- og service bransjen har Cathrine utallige eksempler på at god kundeservice gir høyere inntjening til bedriften og mer fornøyde ansatte som har det bra med seg selv. 

Med erfaringer fra egen hverdag, gjenkjennelige situasjoner og humor minner hun oss på hvordan vi alle kan være den beste versjonen av oss selv, og gi topp service til de rundt oss.

Cathrine tilpasser sine foredrag og kurs etter deres behov, og leverer alt fra korte inspirasjonsforedrag til workshops. 

Ta kontakt med Mona dersom  du ønsker å høre mer om hva Cathrine kan hjelpe dere med

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.