Knebøy og spensthopp i nettmøtene?

Uncategorized Oct 08, 2020
 

I forrige uke spilte vi inn videoer til vårt nye nettkurs "Hvordan lykkes med nettmøter".

I dette kurset tar vi blant annet for oss hva du må være oppmerksom på når du holder presentasjoner på nett. 

Noe vi har lagt merke til det siste halve året er at veldig mange velger å bli sittende når de holder presentasjoner i nettmøter.

Det er ikke optimalt, og samtidig ikke så rart.

Folk flest sitter allerede i møtet, og det krever litt innsats (og kanskje ommøblering av hjemmekontoret) for å legge forholdende til rette for å holde presentasjonen stående. 

Likevel: Det er definitivt verdt innsatsen. Du får en helt annen energi når du presenterer stående 💪🏼

Dette er noe av det vi snakker om på kurset, og under innspillingen bestemte vi oss for å lage en kort videosnutt på temaet som vi kunne dele med flere. 

Noe som slo meg da jeg så den korte videoen selv, var hvor mye mer energi jeg hadde, sammenlignet med andre videoer vi hadde spilt inn den samme dagen. 

Når jeg skal holde foredrag (både på nett og fysisk) tar jeg nesten alltid noen få push-ups rett før jeg skal på. Det setter systemet i gang og gir meg energi.

Dette hadde jeg ikke husket tidligere denne dagen, men til denne videoen måtte jeg både ta knebøy og et lite hopp i starten for å skape den riktige stemningen – og den energien tok jeg med meg videre!

Derfor: Neste gang du skal holde en presentasjon på nett: Varm opp med en enkel øvelse som passer for deg før du skrur på kameraet. Og ikke minst: Stå når du presenterer!

 

Lykke til 😊

Christian

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.