KJØP NÅ

OPPSKRIFTEN FOR DEG SOM LEDER MØTER OG HOLDER PRESENTASJONER PÅ NETT!

I digitale møter må du ta andre hensyn enn når du møter mennesker ansikt til ansikt. I dette kurset får du oppskriften på du hvordan du holder effektive og engasjerende møter og presentasjoner på skjerm.

 

Scroll nedover for mer informasjon om kurset. Ta gjerne kontakt om du har spørsmål!

LUKK MELDINGEN

MELD DEG PÅ I DAG OG FÅ UMIDDELBAR TILGANG TIL ALT INNHOLDET

Du lærer enkle grep som du kan ta i bruk umiddelbart og som gjør at du kan lede engasjerende møter og holde gode presentasjoner på nett.

Hva lærer jeg på kurset?

Hva du bør tenke på når du skal lede et nettmøte

Hvordan kan du enkelt forberede deg til en presentasjon

Konkrete grep for å fange oppmerksomheten

Presentasjonstekniske triks på skjerm

Effektive PowerPoint-presentasjoner på nett

Hvordan foregår kurset?

Du har tilgang til kurset i 12 måneder, og gjennomfører i det tempoet som passer deg.

Kurset består av 11 leksjoner som totalt varer ca. 1,5 timer. Hver leksjon består av en video leksjon, tekst, og i noen tilfeller skjema for nedlasting. 

Hvem er kurset for?

Kurset passer for deg som leder nettmøter, som deltar på mange nettmøter og deg som holder presentasjoner på nett. 

Hvem er vi?

Vi, Christian og Mona, hjelper organisasjoner og enkeltpersoner til å prestere bedre. Vi leverer primært kurs, foredrag og workshoper innen temaene kommunikasjon, effektivitet og organisasjonskultur. Siden 2013 har vi hatt tusenvis av deltagere på kurs, og vi setter svært høye krav til oss selv i alt vi leverer. Tilbakemeldingene fra våre kunder bekrefter at vi presterer på nivå med våre ambisjoner. 

KJØP NÅ FOR 1.990,-

Å holde gode møter og gode presentasjoner kan være krevende nok når du samler mennesker i et rom. Hva gjør vi når alle sitter på forskjellige steder, kanskje med både kamera og mikrofon på «mute» gjennom store deler av møtet? 

I dette online kurset får du konkrete innspill som vil hjelpe deg til å holde mye bedre møter og presentasjoner på nett. Om du bruker Teams, Webex, Zoom, Skype, Whereby, eller et helt annet program betyr ingen ting.

Dette er ikke en teknisk innføring i bruk av digitale verktøy. Det handler om hvordan du forbereder deg, hvordan du leder møter, og hvordan du kommuniserer på et effektivt vis når vi møtes på skjerm.

 

Pengene tilbake hvis du ikke er fornøyd!

Hvis du ikke er fornøyd, er ikke vi fornøyd! Hvis du i løpet av de første 30 dagene finner ut at dette ikke var kurset for deg får du pengene tilbake. No problem!

Jobber du i en bedrift og trenger faktura? 

Ta kontakt med oss dersom du ønsker å betale via faktura. Klikk her for å kontakte oss direkte.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.