Video Poster Image

STORYTELLER 2021  

For deg som holder presentasjoner på nett.

 

Direktesendt seminar. Onsdag 24. mars klokken 09:00-12:00

 

Meld meg på!
 

LÆR Å SNAKKE SLIK AT FOLK HUSKER

Fra tidenes morgen har vi mennesker brukt historier for å overføre kunnskap, erfaringer og verdier. Vi har brukt historier for å forklare, forstå og forandre verden. 

De viktige og gode historiene har blitt bevart og videreformidlet nesten uforandret gjennom generasjoner av analfabeter – fordi hjernen vår er genetisk kodet til å huske, forstå og lære av historier.

Hjernen vår har ikke forandret seg nevneverdig de siste 10 000 årene, men verden rundt oss og måten vi kommuniserer på har endret seg dramatisk.

Før samlet menneskene seg rundt bålet og delte kunnskap. Nå samles vi i på Teams og Zoom og har byttet ut flammen med lyset fra skjermen.

Det er vanskelig å huske fakta, tall, statistikk og studier. Men vi husker historier.

Moderne hjerneforskning forklarer oss hvorfor det er slik. 

Storyteller er seminaret for deg som

 

✔️ jobber med ledelse, salg, instruksjon, coaching eller tjenester

✔️ønsker gjennomslag for dine forslag

✔️ vil bli tryggere når du tar ordet

✔️ holder presentasjoner i profesjonelle og private sammenhenger

✔️ vil lære hvordan du får knusktørre fakta til å ta fyr

✔️ vil skape begeistring og engasjement når du presenterer

✔️ er nysgjerrig på hvordan du kan bruke historier i dine presentasjoner

På STORYTELLER lærer du hva som skjer i hjernen når den blir utsatt for en typisk moderne presentasjon, og hva som skjer når vi hører historier.

  • Hjerneforskeren gir deg innsikt i kroppens viktigste organ, og hvordan du kan påvirke andre på et positivt vis.
  • Journalisten gir deg oppskriften på hvor du finner, og hvordan du skaper gode historier du kan bruke i dine presentasjoner.
  • konkrete verktøy for å komme "gjennom skjermen" og tett på tilhøreren, fra en av landets mest erfarne kursledere i retorikk og presentasjonsteknikk.

Praktisk info: 

 

✔️STORYTELLER er et live seminar som sendes via Zoom.

 

✔️Når du melder deg på får du tilsendt en personlig link som du bruker til å logge deg på. 

 

✔️ Hvis du blir forhindret i å delta så sender vi deg en link til opptaket av seminaret slik at du kan se på det når det passer. 
 
 
 
Meld meg på!

Torjus Green-Skolte, Adserve 

Veldig interessant og levende å høre Christian, Ole Petter og Per Henrik dele egne erfaringer med oss. Spesielt aktuelt og troverdig siden de knyttet erfaringene opp i mot teori og forskning. 

Jeg anbefaler Storyteller på det sterkeste til alle som ønsker å bli en bedre historieforteller!

Kine Hjorth, Nordea

For en forfriskende og inspirerende dag! Foredragsholderne komplementerte hverandre veldig bra og bød på humor, forskning og helt konkrete tips man kan ta i bruk med en gang.

Fredrik Brodtkorb, Krabat AS

Vi satt igjen med mange konkrete tips som gjør at vår hverdag blir både enklere, morsommere og ikke minst mer effektiv.

Anbefaler alle å dra på et slik kurs, men spesielt de som jobber med salg. En rett og slett super dag!

Om kurslederne

Per Henrik Stenstrøm

Journalist, foredragsholder og forfatter. Aktuell med boken: "Irriterende kolleger". 

Han har vært programleder på tv og radio i en årrekke. Han ledet ledet i mange år P4s aktualitetsmagasin Sytten Tretti og P4s Morgensending og han var politiets hjelper da han var programleder for kriminalmagasinet Etterlyst på tv. I tillegg har han vært leder for en rekke ulike redaksjoner – både print og eter. Blant annet Vi Menn og TV2 Hjelper Deg. De siste årene har han vært programdirektør i P4. Stenstrøm har tatt AFFs Solstrand-programmet som regnes for å være Nordens beste lederutviklingsprogram. Han er samarbeidspartner med rådgivningsselskapet First House.

Han har i mange år hatt medietrening og kurs for politikere, næringslivsledere og ulike firmaer og organisasjoner.

Ole Petter Hjelle

Ole Petter Hjelle er lege, hjerneforsker og profesjonell foredragsholder. Han har en allsidig bakgrunn, blant annet som toppidrettsutøver med NM-gull i maraton og har over 7500 fallskjermhopp under beltet.

Ole Petter har vunnet flere priser for sin formidling, blant annet Morgenbladets «fantastiske formidlere» i 2016. Her er noe av det juryen sa om Ole Petter: «Her dreier det seg om en mann som kan kommunisere! Ole Petter Hjelle er åpenbart en helt eksepsjonell foreleser med magiske formidlingsevner.»

Ole Petter er kjent som «treningslegen» etter at han startet en egen mosjonsgruppe hvor han trener med pasientene sine. Opplegget ble beskrevet på NRK og videoen av innslaget har blitt sett over 1,4 millioner ganger på Facebook.

Christian Eek-Jensen

er en ettertraktet og erfaren kursleder og foredragsholder innen temaene retorikk, salg og motivasjon.

I løpet av de siste åtte årene har han holdt over 300 kurs i retorikk og presentasjonsteknikk, og hjulpet tusenvis av nordmenn til å bli tydeligere og tryggere når de tar ordet i små og store forsamlinger.

Han har bred erfaring innen salg, markedsføring og instruksjon fra en rekke bransjer, som blant annet finans, forlag, og legemiddelindustrien. Han har jobbet som selger, kursleder, og konsulent innen salgstrening, leder- og organisasjonsutvikling.

Christian er opptatt av at du som tilhører eller kursdeltager skal sitte igjen med konkrete verktøy som du kan ta i bruk umiddelbart etter foredraget.

Han er engasjert, tilstedeværende, og underholdende når han foreleser og får svært gode tilbakemeldinger fra de han jobber med.

Meld meg på!

Ofte stilte spørsmål: 

 

Påmelding👇🏻