FLYING START 🚀  

Workshop for team som ønsker å legge det beste grunnlaget for effektivt samarbeid.

På Modern Activity Center, Gardermoen.

En dag som løfter teamet!

"Flying Start" er en spennende, engasjerende og interaktiv workshop designet for å legge det optimale fundamentet for nye team – eller etablerte team som skal sette fart og retning.

Vi tar utgangspunkt i forskningsbaserte verktøy*, kombinert med metoder og innsikt fra mange års arbeid med grupper som ønsker å kommunisere effektivt – og skape de beste resultatene sammen. 

"Flying Start" varer ca. 6 timer, og i løpet av denne tiden utforsker og avklarer dere viktige tema for samarbeidet – i en spennende ramme.

Modern Activity Center har toppmoderne møtefasiliteter, Norges råeste vindtunnel, og en morsom VR-park. Med andre ord, en glimrende blanding av business og action.

Det vesentlige i løpet av dagen er å etablere:

  1. Hva er målet: Enighet om hva dere ønsker å oppnå som team.
  2. Hvem er vi: Forståelse av teammedlemmenes unike egenskaper og kompetanser, og hvordan de bidrar til felles mål.
  3. Hvordan skal vi samarbeide: Klarhet i hvordan dere skal jobbe sammen, både faglig og sosialt. Målet med workshopen er å fremme diskusjon og enighet i teamet om veien videre, utnytte hver enkelt sine styrker – og bygge psykologisk trygghet i teamet.

For å lykkes med et godt teamarbeid er det viktig at dere kjenner hverandre godt, og dette er noe dere kommer til å bruke tid på i workshopen. 

En av øvelsene som virkelig vil bringe dere tettere på hverandre, er når dere skal fly i vindtunnelen. Her får dere kjent på samspill og mestring på en ny arena – og utfordret komfortsonen i trygge omgivelser.

Vindtunnel-flyvingen skjer tidlig i programmet, og vår erfaring er at aktiviteten stimulerer til åpen og fri kommunikasjon i det videre arbeidet. 

 

* Bl.a. Start Smart, NHH; Project Aristotle (re:Work /Google)

Hva får dere ut av workshopen?

 

Når dagen er over sitter dere blant annet igjen med:

  • En "personlig bruksanvisning" for hvert enkelt teammedlem.
  • En team-kontrakt som definerer felles mål og samarbeidsprinsipper.

I tillegg har dere gjort øvelser – og delt opplevelser – som bringer dere tettere sammen, og bidrar til psykologisk trygghet i gruppen. 

Vi kan love at det blir dag dere kommer til å huske lenge!

Om du står foran oppstarten av et helt nytt team, eller ønsker en frisk start for å styrke samarbeidet og oppnå enda bedre resultater sammen, skreddersyr vi en dag for å gi dere «flying start» på veien mot målene dere har definert.

Ta kontakt, så tar vi en prat om hvordan vi kan lage en matnyttig og morsom samling for ditt team 🚀

Telefon: 4791 8012

E-post: [email protected] 

Modern Activity Center 

ligger på Gardermoen, og har:

✔️ Norges største, og kraftigste, vindtunnel

✔️ VR opplevelser

✔️ Topp moderne møterom

✔️ Servering og alle rettigheter 

Vi garanterer perioder med høy puls, mye latter og stor nytteverdi 🤩!

Eek-Jensen AS

Vi er en liten familiebedrift som hjelper organisasjoner og enkeltpersoner til å presentere bedre.

Vi leverer primært kurs, foredrag og workshoper innen temaene kommunikasjon, effektivitet og samarbeid.

Vi jobber med et bredt spekter av norske bedrifter og organisasjoner, og under kan du lese hva noen av dem forteller.

 

Dette sier noen av våre kunder: 

Øyvind Sæther

Director People & Organisation – RSM Norge

Christian har gjennom en rekke kurs trent oss i kommunikasjon, retorikk og presentasjonsteknikk. Det har vært en utelukkende glede å få jobbe tett med Christian og jeg kan anbefale han på det sterkeste. Foruten å være svært dyktig i faget, er han også inspirerende og profesjonell i sin utøvelse. Kursene er varierte, relevante og nyttige.

Kari Aasheim

Leder for politikk, kommunikasjon og marked i Regnskogfondet

Christian Eek-Jensen har bistått oss med talspersontrening med våre ledere og mellomledere. Vi har hatt stort utbytte av dette samarbeidet: Vi ble løftet inn i et kommunikasjonsrom der vi på mange måter «fant tilbake» til vår egen sak, og hvordan kommunisere den. Christian hjalp oss å se regnskogen for bare trær, og å bygge trygge, engasjerende talspersoner. Samlingene var inspirerende og morsomme. Han tilpasset opplegget til  oss, både i forkant og underveis, og var spesielt god til å se og hente fram kvalitetene i den enkelte. Vi fikk tydelige, konstruktive tilbakemeldinger i en trygg setting, og ikke minst fikk vi med oss mange gode verktøy som vi har brukt siden – både i mediearbeid og foredragsvirksomhet. Jeg vil varmt anbefale Christian Eek-Jensen!

Lene Vesterlund

Vice President Marketing and Sales, Kongsberg Norcontrol AS

Christian er god på formidling! Han har gitt oss konkrete, enkle og effektfulle verktøy som gjør at vi blir bedre på det vi gjør hver dag. Han skaper entusiasme og en team-building følelse i gruppa. Ønsker du/dere et energigivende kurs med flere aha-opplevelser hos selv erfarne kommunikatorer, kan jeg anbefale Christian på det varmeste.