Ta dine presentasjoner til nye høyder! 

 

Bli med på dagskurs i presentasjonsteknikk!
Torsdag 6. juni 2024, 09:00-16:00

På Modern Activity Center, Gardermoen

Meld deg på!
 

Naturlig og avslappet når du presenterer?

Hvis du opplever å bli nervøs når du skal ta ordet, eller at du ikke alltid klarer å få frem budskapet med like stor grad av tydelighet og engasjement som du gjerne skulle er dette kurset for deg!

Bli med på en dag der vi jobber med praktiske og relevante øvelser for deg som holder presentasjoner på jobben – eller i andre sammenhenger.

Du blir utfordret, og introdusert for konkrete verktøy og forskningsbasert kunnskap om kommunikasjon, i en liten gruppe – på en spennende arena.

Målet er at du skal få det du trenger for å bli tydeligere, tryggere og mer levende når du tar ordet. Om det er i små eller store forsamlinger.

At du kan senke skuldrene og være deg selv – på ditt beste – når du presenterer.

Dette er noe av det du vil jobbe med under kurset:

 

✔️ Stressmestring i forbindelse med presentasjoner

✔️ Hvordan forberede presentasjoner som en proff

✔️ Struktur – hvordan skape en rød tråd i innholdet

✔️ Storytelling

✔️ Presentasjoner på sparket

✔️ Non-verbal kommunikasjon

 

Vi garanterer perioder med høy puls, mye latter og stor nytteverdi for deg som vil bli en fantastisk formidler 🤩

Dagskurs i presentasjonsteknikk

Kr. 5.900,-

Undervisning er unntatt MVA

Neste kurs er torsdag 6. juni 2024

fra 09:00-16:00

Meld deg på!

Kursavgiften dekker:

✔️Lunsj

✔️Pausemat og drikke

✔️4 minutter flytid i Norges råeste vindtunnel

✔️VR opplevelser

✔️Kursmateriell og digitalt kompendium

 

Om kursleder

Christian Eek-Jensen er en ettertraktet og erfaren kursleder og foredragsholder innen temaene retorikk, salg og motivasjon.

Siden 2013 har han holdt mer enn 500 kurs og foredrag innen retorikk og presentasjonsteknikk, og hjulpet tusenvis av nordmenn til å bli tydeligere og tryggere når de tar ordet i små og store forsamlinger.

Christian er opptatt av at du som deltager skal sitte igjen med konkrete verktøy som du kan ta i bruk umiddelbart.

Han er engasjert, tilstedeværende, og underholdende – og får svært gode tilbakemeldinger fra sine kursdeltagere

Dette sier tidligere deltakere om Christian: 

Øyvind Sæther

Director People & Organisation – RSM Norge

Christian har gjennom en rekke kurs trent oss i kommunikasjon, retorikk og presentasjonsteknikk. Det har vært en utelukkende glede å få jobbe tett med Christian og jeg kan anbefale han på det sterkeste. Foruten å være svært dyktig i faget, er han også inspirerende og profesjonell i sin utøvelse. Kursene er varierte, relevante og nyttige.

Kari Aasheim

Leder for politikk, kommunikasjon og marked i Regnskogfondet

Christian Eek-Jensen har bistått oss med talspersontrening med våre ledere og mellomledere. Vi har hatt stort utbytte av dette samarbeidet: Vi ble løftet inn i et kommunikasjonsrom der vi på mange måter «fant tilbake» til vår egen sak, og hvordan kommunisere den. Christian hjalp oss å se regnskogen for bare trær, og å bygge trygge, engasjerende talspersoner. Samlingene var inspirerende og morsomme. Han tilpasset opplegget til  oss, både i forkant og underveis, og var spesielt god til å se og hente fram kvalitetene i den enkelte. Vi fikk tydelige, konstruktive tilbakemeldinger i en trygg setting, og ikke minst fikk vi med oss mange gode verktøy som vi har brukt siden – både i mediearbeid og foredragsvirksomhet. Jeg vil varmt anbefale Christian Eek-Jensen!

Lene Vesterlund

Vice President Marketing and Sales, Kongsberg Norcontrol AS

Christian er god på formidling! Han har gitt oss konkrete, enkle og effektfulle verktøy som gjør at vi blir bedre på det vi gjør hver dag. Han skaper entusiasme og en team-building følelse i gruppa. Ønsker du/dere et energigivende kurs med flere aha-opplevelser hos selv erfarne kommunikatorer, kan jeg anbefale Christian på det varmeste.