PRESENTER SOM EN PROFF MASTERCLASS

 

Alt du trenger for å lykkes med dine presentasjoner.

 

Starter fredag 14. oktober 2022 kl. 09.00 (på Zoom)

 

Meld deg på!

Ukentlige digitale samlinger. Konkrete verktøy. Fantastiske gjester.  

 

Bli med på et helt nytt åtte ukers program der du får alt du trenger for å være på ditt beste når du holder presentasjoner – på nett og i virkeligheten.

Av alle ferdigheter du kan utvikle, er din evne til å kommunisere kanskje den som i størst grad påvirker resultatene du skaper. Både på jobb og privat. 

Den kjente amerikanske investoren Warren Buffet har sagt: "Kurset jeg tok i presentasjonsteknikk er antagelig den beste investeringen jeg har gjort".

For det hjelper ikke hvor dyktig du er, eller hvor god saken din er, hvis du ikke kan legge den frem med tydelighet, struktur og engasjement.

Buffet var i utgangspunktet ikke spesielt glad i, eller god til, å snakke for forsamlinger, men han har blitt det gjennom å trene. 

Vi kan ikke love deg at du blir like rik som Warren Buffet av å bli med oss på kurs. Men vi kan garantere at du blir en bedre formidler.

Varig endring er ikke skapt i en fei, og endelig kan vi tilby et kurs som strekker seg over en lenger periode.

Kombinasjonen av direktesendte digitale samlinger, og en fysisk finale, gjør dette til det mest helhetlige og solide kursprogrammet vi noensinne har tilbudt.  

Nå har vi samlet de beste verktøyene vi har funnet, og utviklet, gjennom et tiår med kurs i retorikk og presentasjonsteknikk.

Du får kunnskapen gjennom ukentlige, direktesendte forelesninger, og ukentlige Q&A sesjoner med spennende gjester i studio.

Om du går glipp av en sending er det helt uproblematisk. Du har tilgang på opptak av alle sesjoner i ett år etter kurset er ferdig.

Kurset avsluttes med en fysisk samling, der du kan fremføre en presentasjon som du får tilbakemeldinger på.

Målet er at du etter endt kurs skal oppleve at du har kunnskapen og tryggheten du trenger for å være på ditt beste når du står foran et publikum. At du i større grad kan glede deg til å holde presentasjoner, og være deg selv på scenen. 

Dette sier tidligere deltakere: 

Jouni Carlsson

Senior Advisor, Business Finland

Jeg holder presentasjoner foran publikum og webinarer jevnlig i arbeidet mitt. Masterclass kurset om presentasjonsteknikker har gitt meg utrolig bra verktøy i arbeidet mitt, mye selvtillit å holde et foredrag og mange gode tips generelt. Takk til teamet bak Masterclass!

Malén Gudbrandsgard

Ernæringsfaglig rådgiver i MatPrat

Tusen takk for et veldig godt og lærerikt kurs! Kurset har gjort meg mer bevisst og åpnet øynene mine for mange lure løsninger! Takk for deres gode formidlingsevne og unike måte å dele kunnskap på! 

 

 

Dette lærer du:

Teori. Trening. Tilbakemeldinger

Programmet varer i 8 uker, og består av to ukentlige direktesendte sesjoner via Zoom.

Til sammen to timer per uke.

Progresjonen i programmet følger den naturlige gangen i hvordan du forbereder, fremfører og evaluerer egne presentasjoner.

Fredager får du forelesninger med Christian Eek-Jensen. 

Onsdager samles vi til en Q&A sesjon gjestet av profesjonelle foredragsholdere som deler kunnskap, erfaringer og innsikt. Tema på Q&A knyttes i hovedsak til faget som ble dekket foregående fredag.

Mellom samlingene får du enkle oppgaver slik at du får praktisk erfaring med å bruke verktøyene du får på forelesningene. 

Fysisk finale 
Den siste sesjonen er en fysisk samling i Oslo, der du får muligheten til å fremføre en presentasjon du får tilbakemeldinger på.

Dersom du ikke har anledning til å møte opp, kan du sende inn et videoopptak av en presentasjon du holder, som du får personlig tilbakemelding på fra Christian.

 

PRESENTER SOM EN PROFF MASTERCLASS

Kr. 24.990,-

Ta kurset sammen med en kollega og få 50% rabatt på billett nummer 2!

Meld deg på!

Dette får du:

✔️ 7 direktesendte forelesninger med Christian Eek-Jensen

✔️ Ukentlige Q&A sesjoner, med fantastiske gjester

✔️ Tilgang til opptak av alle leksjonene i 365 dager. Hvis du går glipp av en live-sending kan du se den senere

✔️ Personlig oppfølging underveis

✔️ Personlig tilbakemelding på egen presentasjon

✔️ Fysisk samling i Oslo. 1. desember. Lunsj inkludert.

✔️ Kursmateriell

 

Kursleder

Mann som presenterer

Christian Eek-Jensen

er blant Norges mest erfarne kursledere og foredragsholder innen temaene retorikk, salg og presentasjonsteknikk.

I løpet av de siste ti årene har han holdt over 500 kurs i retorikk og presentasjonsteknikk, og hjulpet tusenvis av kursdeltagere til å bli tydeligere og tryggere når de tar ordet i små og store forsamlinger.

Organisasjonene som jobber med Christian representerer bredden av det norske næringsliv; men også akademia, forvaltningen, frivillige organisasjoner arbeidsgiver- og fagforeninger bruker ham på sine faglige samlinger.

Christian er opptatt av at du som kursdeltager skal sitte igjen med konkrete verktøy som du kan ta i bruk umiddelbart etter kurset. Tilbakemeldingene fra tidligere kursdeltagere bekrefter at han lykkes svært godt med dette.

 

 

Møt noen av gjestene

Mann som står på scenen og presenterer

Ole Petter Hjelle

Hjerneforsker, forfatter, foredragsholder med bred og allsidig erfaring.

 Mange kjenner ham som "Treningslegen", og han har selv bakgrunn som toppidrettsutøver på internasjonalt nivå, 

Ole Petter er profesjonell foredragsholder og har erfaring fra store og små scener over det ganske land. Han har vunnet flere priser for sin formidling, blant annet Morgenbladets «fantastiske formidlere» i 2016.

 

Bilde av mann som presenterer

Per Henrik Stenstrøm

Journalist med bred erfaring som programleder på tv og radio. 

Han har i mange år hatt medietrening og kurs for politikere, næringslivsledere og ulike firmaer og organisasjoner.

Aktuell med boken "Slik takler du idiotene på jobben", og forestillingen med samme navn som trekker fulle hus på landets største scener.

 

 

 

 
Nærbilde av av kvinnes ansikt

Vibeke Holtskog

Utdannet språklærer med videreutdanning innen retorikk, kommunikasjon og ledelse.

Da Vibeke var yngre, våget hun knapt å åpne munnen foran en forsamling. I dag har hennes store skrekk blitt hennes levebrød. Hun har spesialisert seg innen retorikk og presentasjonsteknikk, og har hjulpet tusenvis av fornøyde kursdeltakere til tydeligere kommunikasjon og større gjennomslagskraft.  

Aktuell med boken «Digital formidling som funker» 

Bilde av kvinne

Bianca Simonsen

Bianca er et fyrverkeri av en formidler. Med faglig tyngde og humor, forener hun fag, teori, praksis og egne erfaringer innen temaer som: kommunikasjon, relasjonell ledelse, arbeidsglede, selvledelse, selvfølelse og mot.

Hun er en prisbelønnet foredragsholder og bestselgende forfatter med over 250 podcast-episoder under beltet. En populær blogger, som behersker å kommuniserer med tydelighet og tyngde i flere kanaler.

Bilde av mann som sitter foran kameraet i skogen

Espen O. Simonsen

For mange kjent som programleder på TV, men han er også en bestselgende forfatter, ettertraktet foredragsholder og coach.

Espen er en sterk formidler som fenger tilhørerne. Han klarer å formidle tøft stoff på en modig og varm måte. Han er brennende opptatt av hva som får oss mennesker til å tåle, mestre og prestere. Han holder etterspurte foredrag og kurs innen temaer som samarbeid, mental styrke, kommunikasjon og prestasjon.

Dora Thorhallsdottir

Dora Thorhallsdottir er forfatter, foredragsholder, relasjonsterapeut og standup komiker. Hun har satt opp flere kritikerroste show: «Det var ikke sånn det skulle bli» (2013) og «Familiergreier» (2017), på Latter i Oslo, og er nå aktuell med showet «Overganger».

Dora er fast gjest i flere radioprogrammer på P1, P4 og i TV2s God Morgen Norge når temaet er relasjoner. I tillegg har hun en av Norges mest populære podcaster «Relasjonspodden», sammen med Kjersti Idem. 
Som foredragsholder deler Dora konkrete verktøy for å skape bedre relasjoner, og hvordan du kommuniserer bedre – ikke minst med deg selv. Forvent inspirasjon til å vekke motet i deg for å leve ut drømmene dine og ta den plassen du er ment til å ta.

Nils Apeland er en av Norges mest erfarne foredragsholdere og formidlere. Med flere tusen rådgivningstimer og flere hundre foredrag bak seg, har han bred og omfattende erfaring fra de fleste deler av norsk næringsliv og arbeidsliv, inkludert kommuner, fylker, offentlige etater og det frivillige Norge. Nils har vært rådgiver i Apeland, First House og Storm Communications, og har jobbet med en rekke norske og utenlandske selskaper, organisasjoner og offentlige virksomheter. Han har undervist på både BI og Høyskolen Kristiania, der han i 2014 ble kåret til ”Årets formidler” blant 130 faglig ansatte.

Nils Apeland

Nils Apeland er en av Norges mest erfarne foredragsholdere og formidlere. Med flere tusen rådgivningstimer og flere hundre foredrag bak seg, har han bred og omfattende erfaring fra de fleste deler av norsk næringsliv og arbeidsliv, inkludert kommuner, fylker, offentlige etater og det frivillige Norge. 

Nils har vært rådgiver i Apeland, First House og Storm Communications, og har jobbet med en rekke norske og utenlandske selskaper, organisasjoner og offentlige virksomheter.

Han har undervist på både BI og Høyskolen Kristiania, der han i 2014 ble kåret til ”Årets formidler” blant 130 faglig ansatte.

Foto: Trond Heggelund

Flere deltakere = lavere pris!

 

Ønsker du å bestille kurset til dine ansatte eller motta et uforpliktende tilbud? Send en e-post til [email protected]

Vanlige spørsmål: 

 

Tidligere deltakere om Masterclass 

Gisle Enger-Ullbråten

Daglig leder, Holmris Form/Funk AS

For oss som lever av å presentere vårt budskap for kunder, ansatte og leverandører har Masterclass vært en fantastisk gullgruve av tips og triks for å heve nivået på våre presentasjoner. I dette digitale kurset fikk vi grundig innføring i alt fra teknikker i forberedelsen seg til en presentasjon, vi fikk utdelt konkrete hjelpemidler til å strukturere tanker og ideer, innblikk i hvordan strategisk benytte oss av PowerPoint, til viktigheten av å gjøre bevisste valg av ord og uttrykk i presentasjonen. Dette er kompetanse som er direkte overførbart i vårt daglige arbeid og som fører til at vi nå fremstår som en mer forberedt og profesjonell aktør en tidligere. Anbefales for alle med behov for å presentere!

 

 

 

 

 

Mona Bjørn

Organisasjonsmedarbeider

Handel og Kontor i Norge

Masterclass var et veldig bra kurs fylt med nyttige tips, konkrete arbeidsverktøy og ulike teknikker for å lage og holde presentasjoner.

Flere samlinger gjorde det mulig å gå i dybden på de ulike temaene. Kombinasjonen av faglig samlinger med dyktige kursledere og Q&A hvor vi møtte andre profesjonelle foredragsholdere var veldig bra.  

Et engasjerende og lærerikt kurs som kan anbefales til alle som holder presentasjoner.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nina Lorentsen

Klinisk ernæringsfysiolog

Gjennom min deltakelse på kurset Presenter som en proff Masterclass, har jeg fått fylt verktøykassen til randen med små og store konkrete tips som virkelig gir muligheter for å gi publikum akkurat det jeg ønsker de skal sitte igjen med etter en presentasjon. Med en god blanding av undervisning, individuell veiledning, og ubegrensede muligheter til å stille spørsmål underveis – også til gjester som er enestående formidlere – har Christian og Mona lært meg hvordan jeg kan bli en bedre historieforteller. Jeg har lært hvordan jeg kan kontrollere nervøsitet, hvordan tilpasse kunnskapsformidling til hjernens begrensninger, og fått innsikt i nyttig og unyttig bruk av Powerpoint. Samtidig som jeg har fått bekreftelse på at jeg som formidler gjør mye bra fra før, har Masterclass har rett og slett gjort meg til en bedre og tryggere foredragsholder.