Bli en suksess på skjermen!

Lær programlederens effektive grep som gjør at du "kommer gjennom skjermen" når du holder presentasjoner i nettmøter og webinarer! 

"Plutselig er vi alle på skjerm – enten vi driver undervisning, prosjektledelse, salg, undersøkelser, HR eller lønn.  Det er ikke lengre bare foredragsholdere som må opptre og fremstå profesjonelt.
 
Kurset «Hjelp – jeg er på TV» er både tankevekkende og nyttig – og jeg har nytte av det både i møter og i undervisningssituasjon"
 
Anders Lindstad, Høyskolelektor, Høyskolen i Innlandet

I 2021 har "alle" blitt programledere!

Du har kanskje ikke tenkt på det på denne måten, men det er sånn det er. Du har blitt et fast fjes på den samme skjermen som dine kollegaer og kunder ser klipp fra Lindmo, Senkveld og Dagsnytt 18. 

Det er kanskje ikke like mange seere på dine "sendinger", men du har en like krevende oppgave som programledere på riksdekkende TV når det gjelder å fange oppmerksomheten til ditt publikum, i dine nettmøter.

Bli med oss "behind the scenes", og lær hvordan en programleder tenker, forbereder seg og gjennomfører sine sendinger.

Kurset består av følgende moduler:

Hjelp – jeg er på TV!

Kr. 4990,-

 (inkl MVA)

Kjøp nå

Dette får du:

✔️ Kurs som betsår av drøyt 30 korte og konkrete leksjoner.

✔️ Hver leksjon består av en video, litt tekst og i noen tilfeller dokumentasjon du kan laste ned. 

✔️ Tilgang til kurset i 365 dager så du kan ta det i det tempoet som passer deg. 

✔️ Jevnlige live Q&A sendinger med Christian, Per Henrik eller Mona 

Trenger du mer enn én lisens?

Send en e-post til [email protected]

Ofte stilte spørsmål: 

 

Thomas Gjelsås,

adm.dir. Øvrevoll galopp - Rikstoto

«Kurset ga meg konkret innføring i hvordan man fremstår trygg og profesjonell i digitale presentasjoner.

Måten det ble avholdt på, med faglig tyngde og glimt i øyet, gjør at jeg gir kurset de varmeste anbefalinger».

 

Anders Lindstad, 

Høyskolelektor, Høyskolen i Innlandet

"Plutselig er det måten du framstår på en skjerm som avgjør hva slags inntrykk folk får av virksomheten din. Kurset «Hjelp – jeg er på TV» bidrar på en enkel og lettfattelig måte til å bedre det inntrykket du gir".

Om kurslederene: 

Per Henrik Stenstrøm

har vært programleder på tv og radio i en årrekke. Han ledet i mange år P4s aktualitetsmagasin "Sytten tretti" og P4s Morgensending og han var politiets hjelper da han var programleder for kriminalmagasinet "Etterlyst" på TV3.

I tillegg har han vært leder for en rekke ulike redaksjoner – både print og eter. Blant annet Vi Menn og "TV2 Hjelper deg". De siste årene har han vært programdirektør i P4. Stenstrøm har tatt AFFs Solstrand-programmet som regnes for å være Nordens beste lederutviklingsprogram. Han er samarbeidspartner med rådgivningsselskapet First House.

Han har i mange år hatt medietrening og kurs for politikere, næringslivsledere og ulike firmaer og organisasjoner.

Christian Eek-Jensen

er en ettertraktet og erfaren kursleder og foredragsholder innen temaene retorikk, salg og motivasjon.

I løpet av de siste åtte årene har han holdt over 300 kurs i retorikk og presentasjonsteknikk, og hjulpet tusenvis av nordmenn til å bli tydeligere og tryggere når de tar ordet i små og store forsamlinger.

Han har bred erfaring innen salg, markedsføring og instruksjon fra en rekke bransjer, som blant annet finans, forlag, og legemiddelindustrien. Han har jobbet som selger, kursleder, og konsulent innen salgstrening, leder- og organisasjonsutvikling.

Christian er opptatt av at du som tilhører eller kursdeltager skal sitte igjen med konkrete verktøy som du kan ta i bruk umiddelbart etter kurset. 

Mona Eek-Jensen

har bred erfaring innen salg og  markedsføring fra blant annet legemiddelindustrien, bank og forsikring. Hun har flere år med ledererfaring – sist som salgs og markedsdirektør i Nordea Liv, der hun ledet en divisjon med 40 ansatte. Hun har også jobbet som markedssjef, produktsjef og selger. 

Mona har de siste to årene jobbet sammen med sin mann, Christian. Sammen – og hver for seg – holder de kurs om hvordan vi kan kommunisere og samhandle bedre; ikke minst når vi møtes på skjerm.

Kjøp nå

Flere deltakere = lavere pris!

 

Ønsker du å bestille kurset til dine ansatte eller motta et uforpliktende tilbud? Send en e-post til [email protected]