Gjør mer. Stess mindre.

Lær å disponere tiden riktig, og få verktøy og metoder som gjør deg mer effektiv på jobben

Work. Life. Balance.

Har du noen gang opplevd at tiden ikke strekker til? At du stadig får flere arbeidsoppgaver, samtidig som kalenderen er full av møter, og innboksen vokser raskere enn du skulle ønske? Dette er hverdagen for veldig mange, men det trenger ikke å være slik.

På dette kurset vil du lære deg å disponere tiden slik at du blir mer effektiv og opplever mestring. Kurset tar blant annet for seg følgende:

  • Prioritering
  • Planlegging av dagen/ uken
  • Organisering
  • Håndtering av innboksen
  • Hvordan ha effektive møter 
  • Jobbe i åpent landskap
  • Andre tidstyver

 

Kurset er praktisk orientert og passer for deg som ønsker å bli mer effektiv i hverdagen, og oppleve bedre balanse mellom jobb og fritid.

 

Kurset kan gjennomføres som:

  • Tre timers seminar med enkle øvelser. Passer for grupper fra 5 – 50 deltagere
  • Heldags kurs. Flere øvelser og grupper opp til 20 deltagere
  • Foredrag

 

Ta kontakt for booking eller mer informasjon

"Kurset i effektivitet har hjulpet meg til å bli en bedre og mer effektiv møteleder. Jeg har også hatt stor nytte av tips og råd knyttet til håndtering av mail og prioritering av oppgaver. Mona er en dyktig og troverdig formidler som jeg varmt kan anbefale. "

Jacob Trydal
M.Sc Mechanical R&D Engineer/Project Manager at ABB

"Kurset traff en nerve hos samtlige deltakere. Mona bruker eksempler, humor og praktiske øvelser med god effekt. Opplegget skapte refleksjon hos deltakeren, både individuelt og som del av et team. Terningkast 6!"

Fredrik Harboe
Fagansvarlig NKI/ Treider

"Jeg tror de fleste har stort potensiale til å optimalisere tidsbruken sin ved å planlegge uken, dagen og ikke minst hvert møte. Mona er morsom, inspirerende og irriterende effektiv. Jeg tror det er mange som har mye å lære av henne."

Hilde Hollekim
Program Implementer hos ABB

Om Mona

Mona har bred erfaring innen salg og  markedsføring fra blant annet legemiddelindustrien, bank og forsikring. Hun har flere år med ledererfaring – sist som markedsdirektør i Nordea Liv. Der ledet hun en divisjon med 40 ansatte.  Hun har også jobbet som markedssjef, produktsjef og selger.

Mona er en person som får ting gjort, og effektivitet er en av hennes styrker. Hun er opptatt av at du skal ta smarte valg slik at du blir mer effektiv og får en bedre hverdag. På kurs med Mona får du enkle og effektive verktøy som du kan ta i bruk umiddelbart.

Mona holder foredrag og kurs om hvordan du kan bli mer effektiv på jobben. Hun kan tilpasse et innhold som passer dere, slik at dere sitter igjen med relevante verktøy som er enkle å ta i bruk.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.