Christian

Eek-Jensen

Hvem er Christian? 

Christian er en ettertraktet og erfaren kursleder og foredragsholder innen temaene retorikk, salg og motivasjon.

Siden 2013 har han holdt mer enn 500 kurs og foredrag innen retorikk og presentasjonsteknikk, og hjulpet tusenvis av nordmenn til å bli tydeligere og tryggere når de tar ordet i små og store forsamlinger.

Han har bred erfaring innen salg, markedsføring og instruksjon fra en rekke bransjer, som blant annet finans, forlag, og legemiddelindustrien. Han har jobbet som selger, kursleder, og konsulent innen salgstrening, leder- og organisasjonsutvikling.

Christian er opptatt av at du som tilhører eller kursdeltager skal sitte igjen med konkrete verktøy som du kan ta i bruk umiddelbart etter foredraget.

Han er engasjert, tilstedeværende, og underholdende når han foreleser og får svært gode tilbakemeldinger fra de han jobber med.

Hvis du er på jakt etter faglig innhold som kan bidra til tydeligere kommunikasjon kan Christian tilpasse et foredrag eller seminar der dere sitter igjen med konkrete verktøy som er enkle å ta i bruk.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.