Seminaret der du lærer deg å snakke slik at folk husker det du sier

Meld deg på!

Tirsdag 27. oktober 2020, i Oslo

Klokken 09:00 – 16:00

LÆR DEG Å SNAKKE SLIK AT FOLK HUSKER

Fra tidenes morgen har vi mennesker brukt historier for å overføre kunnskap, erfaringer og verdier. Vi har brukt historier for å forklare, forstå og forandre verden. 

De viktige og gode historiene har blitt bevart og videreformidlet nesten uforandret gjennom generasjoner av analfabeter – fordi det er noe som gjør at vi husker historier

Hjernen vår har ikke forandret seg veldig de siste 10 000 årene, men verden rundt oss og måten vi kommuniserer på har endret seg dramatisk.

Før samlet menneskene seg rundt bålet og delte kunnskap. Nå samles vi i møterom og har byttet ut ilden med lyset fra en projektor som viser tall og tekst på et lerret.

Det er vanskelig å huske fakta, tall, statistikk og studier. Men vi husker historier.

Moderne hjerneforskning forklarer oss hvorfor det er slik.

STORYTELLER lærer du hva som skjer i hjernen når den blir utsatt for en typisk moderne presentasjon, og hva som skjer når vi hører historier.

  • Hjerneforskeren gir deg innsikt i kroppens viktigste organ, og hvordan du kan påvirke andre på et positivt vis.
  • Journalisten gir deg oppskriften på hvor du finner, og hvordan du skaper gode historier du kan bruke i dine presentasjoner.
  • Du lærer hvordan du kan skape gode historier av dine egne erfaringer, og hvordan du fanger publikums oppmerksomhet fra start.
  • Retorikk-eksperten gir deg oppskriften på hvordan du kan fremstå trygg selv når du er nervøs, og hvordan du bruker PowerPoint som en proff.

 

Praktisk info:

Kursavgift: 

Registrerer deg før 31. august 2020 og få billetter til early bird pris: 3.490,- 

Ordinær pris: 4.990,-

 

(Undervisning er fritatt for MVA) 

Kursavgiften inkluder lunsj, pausemat og kursmateriell. 

 

BEGRENSET ANTALL PLASSER!

I 2018 ble STORYTELLER fulltegnet 6 uker før kursstart, så her lønner det seg å være tidlig ute!

"For en forfriskende og inspirerende dag! Foredragsholderne komplementerte hverandre veldig bra og bød på humor, forskning og helt konkrete tips man kan ta i bruk med en gang. "

Kine Hjorth
Nordea

"Vi på Krabat sitter igjen med mange konkrete tips som gjør at vår hverdag blir både enklere, morsommere og ikke minst mer effektiv. Anbefaler alle å dra på et slik kurs, men spesielt de som jobber med salg. En rett og slett super dag. "

Fredrik Brodtkorb
Krabat AS

"«Storyteller kan anbefales på det varmeste. En innholdsrik dag full av konkrete tips til hvordan bli en bedre formidler og tryggere foran forsamlinger, i tillegg til flere aha-opplevelser enn jeg kan telle.» "

Erik Brandt-Kjelsen
Nordea

"En nøkkel for at dette kurset satte seg så godt for min del var den sterke dynamikken foredragsholderne imellom. Veldig interessant og levende å høre Christian, Ole Petter og Per Henrik dele egne erfaringer med oss. Spesielt aktuelt og troverdig siden de knyttet erfaringene opp i mot teori og forskning. Stort pluss for jevnlige innslag av praktiske øvelser underveis, dette bidro til at komfortsonen stadig ble utfordret. Jeg anbefaler Storyteller på det sterkeste til alle som ønsker å bli en bedre historieforteller! "

Torjus Green-Skolte
Filmweb AS

Ole Petter Hjelle

Aktuell med boken "Sterk hjerne med aktiv kropp". Prisbelønnet foreleser, og foredragsholder. Hjerneforsker, fastlege og førsteamanuensis.

Per Henrik Stenstrøm

En meget populær og prisbelønt foredragsholder og en av de som virkelig stråler fra scenen. Han har i mange år hatt medietrening og kurs for politikere, næringslivsledere og ulike firmaer og organisasjoner.

Christian Eek-Jensen

Ettertraktet kursleder, foredragsholder, og coach. Har holdt over 300 kurs i retorikk og presentasjonsteknikk de siste seks årene med usedvanlig gode tilbakemeldinger.

Ole Petter Hjelle

Ole Petter Hjelle er lege, hjerneforsker og profesjonell foredragsholder. Han har en allsidig bakgrunn, blant annet som toppidrettsutøver med NM-gull i maraton og har over 7500 fallskjermhopp under beltet. Ole Petter har vunnet flere priser for sin formidling, blant annet Morgenbladets «fantastiske formidlere» i 2016. Her er noe av det juryen sa om Ole Petter: «Her dreier det seg om en mann som kan kommunisere! Ole Petter Hjelle er åpenbart en helt eksepsjonell foreleser med magiske formidlingsevner.» Ole Petter er kjent som «treningslegen» etter at han startet en egen mosjonsgruppe hvor han trener med pasientene sine. Opplegget ble beskrevet på NRK og videoen av innslaget har blitt sett over 1,4 millioner ganger på Facebook.

MELD DEG PÅ STORYTELLER!

Christian Eek-Jensen

Christian er profesjonell kursleder og foredragsholder som hjelper alt fra enkeltpersoner til Norges største selskaper og organisasjoner med å kommunisere mer effektivt. 
 
Christian har flere års erfaring som konsulent for Retorisk institutt AS, og er assosiert partner i Holtskog AS. Siden 2013 har han vært gjesteforeleser på institutt for helsefag ved Høyskolen Kristiania.
 
Gjennom de siste drøyt 20 årene har han tilegnet seg bred erfaring innen salg og markedsføring fra en rekke bransjer. Både som selger, kursleder, og konsulent innen salgstrening, leder- og organisasjonsutvikling.
 
Han er svært opptatt av at du som tilhører eller kursdeltager skal sitte igjen med konkrete verktøy som du kan ta i bruk umiddelbart.
 
Christian er engasjert, tilstedeværende, og underholdende når han leverer, og får svært gode tilbakemeldinger fra de han jobber med.

 

MELD DEG PÅ STORYTELLER!

Per Henrik Stenstrøm

Per Henrik Stenstrøm (51) er radio- og TV-programlederen med erfaring fra Dagsrevyen til Se og Hør. Som journalist og redaktør.

Den Volda-utdannede journalisten har vært programleder på tv og radio i en årrekke. Stenstrøm ledet i mange år P4s aktualitetsmagasin Sytten Tretti og P4s Morgensending og han var politiets hjelper da han var programleder for kriminalmagasinet Etterlyst på tv. I tillegg har han vært leder for en rekke ulike redaksjoner – både print og eter. Blant annet Vi Menn og TV2 Hjelper Deg. De siste årene har han vært programdirektør i P4. Stenstrøm har tatt AFFs Solstrand-programmet som regnes for å være Nordens beste lederutviklingsprogram. Han er samarbeidspartner med rådgivningsselskapet First House.

Stenstrøm er en meget populær og prisbelønt foredragsholder og en av de som virkelig stråler fra scenen. Han har i mange år hatt medietrening og kurs for politikere, næringslivsledere og ulike firmaer og organisasjoner.

MELD DEG PÅ STORYTELLER!
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.