KJØP NÅ

DET DU TRENGER FOR Å LYKKES NÅR DU PRESENTERER MED POWERPOINT!

Mange gode presentasjoner ødelegges av dårlige slides. Her får du oppskriften som gjør at du unngår de vanligste fellene – og at du får frem dine poeng tydelig!

 

Scroll nedover for mer informasjon om kurset. Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål!

LUKK MELDINGEN

FÅ TILGANG TIL ALT INNHOLDET I DAG!

Du får effektive metoder og verktøy som er enkle å ta i bruk umiddelbart. Grep som gjør at du kan skape og holde skikkelig gode presentasjoner med slides!

" Takk Christian, for at du har laget dette kurset og gitt meg og alle andre hemmelighetene som gjør det til en lek å lage gode PowerPoint presentasjon som skiller seg ut. Nå vet jeg hvordan jeg enkelt lykkes med å holde gode PowerPoint presentasjoner som gjør at jeg får frem budskapet på en tydelig og enkel måte. "

Stine Pedersen Svarthe
Co-founder and chairWOMAN Bare Bra Barnemat AS

Hva lærer jeg på kurset?

Forskjellen på dokumentasjon og presentasjoner

Hva nyere hjerneforskning sier om effektiv presentasjonsteknikk

Enkle designprinsipper som vil hjelpe deg til å ta bedre valg når du lager presentasjoner

Konkrete og effektive tips for fremføring

Smarte snarveier når du presenterer

Effektiv bruk av presentasjonsvisning

Hvordan foregår kurset?

Du har tilgang til kurset i 12 måneder, og gjennomfører i det tempoet som passer deg.

Kurset består av 25 leksjoner som totalt varer ca. 2 timer. Hver leksjon består av en video, og noe tekst. I tillegg får du noen enkle oppgaver på slutten av kurset som garantert gjør presentasjonen din bedre.  

Hvem er kurset for?

Kurset passer for deg som bruker PowerPoint når du presenterer. Utover dette trenger du ingen spesielle forkunnskaper.

Dette er ikke et kurs i bruk av programvare, men en innføring i hvordan du i større grad kan fange – og holde på – tilhørerens oppmerksomhet når du presenterer med visuelle hjelpemidler.

"Jeg bruker PowerPoint ofte, er selvlært og synes egentlig at jeg er ganske flink! Men etter å ha gjennomført kurset ble det klart at jeg hadde et stort forbedringspotensial. Tidspunktet for å erverve ny kunnskap var helt perfekt – fordi jeg skal ha en presentasjon førstkommende onsdag. "

Hege V. Steffensen
Ass. direktør, Rehabiliteringssenteret Nord-Norges Kurbad

"Det er du som er presentasjonen. Ikke bildene du viser på veggen bak deg.

Mange tenker nok på lysbildene som en presentasjon i seg selv, men PowerPoint er kun et hjelpemiddel. Et visuelt verktøy som kan forsterke det du sier, og bidra til tydelighet der ordene ikke strekker til. 

I løpet av kurset garanterer jeg at du vil få innsikt, inspirasjon og idéer som vil hjelpe deg til å ta mye bedre valg, slik at du når frem med ditt budskap.

Små grep gjør stor forskjell, og jeg gleder meg til å vise deg hvordan du kan løfte dine presentasjoner til nye høyder."

– Christian Eek-Jensen, Kursleder

KJØP NÅ FOR 3.990,-

Det er ingen grunn til å la gode presentasjoner bli ødelagt av dårlige slides.

Det er enkelt å se hva andre gjør galt når de holder presentasjoner med tettpakkede slides, og står med ryggen vendt mot publikum. Men hvordan går vi egentlig frem for å lage bedre presentasjoner selv? 

Nå har du muligheten til å lære de enkle grepene, og geniale triksene som gjør at du når frem med budskapet ditt, og at folk husker det du presenterer.

Om du jobber som leder, med salg, som lærer, trener eller frivillig; om du holder presentasjoner ofte eller bare en gang iblant: Hver gang du tar ordet er målet det samme. At folk følger med og husker hva du sier. Da må ikke budskapet drukne i data og kulepunkter.

Det handler om å forstå hvordan vi mennesker er skrudd sammen. Hva vi reagerer på, og hva som fanger oppmerksomheten. Synet står for en veldig stor del av hvordan vi tar inn informasjon, og derfor er PowerPoint genialt. Når det brukes på riktig måte.

Gode slides kan:

  • Forsterke det som blir sagt
  • Forklare og tydeliggjøre
  • Forenkle det kompliserte
  • Sikre at vi husker
  • Få folk til å le
  • Skape variasjon
  • Overraske
  • Vekke følelser
  • Underholde 

" Jeg bruker Powerpoint nokså flittig, og gjennom kurset til Christian har jeg skjønt at det er jeg som er presentasjonen, ikke Powerpoint, og hvordan man unngår å misbruke dette digitale verktøyet. Jeg har lært hvordan enkle grep kan få både foredragene og meg til å framstå betydelig mer profesjonelle, og det er veldig inspirerende å kunne få innspill til eget arbeid fra noen som virkelig kan formidling. Endelig noe nyttig til en overkommelig pris!»"

Nina Lorentsen
Klinisk ernæringsfysiolog

Om kursleder

Christian er en ettertraktet og erfaren kursleder og foredragsholder innen temaene retorikk, salg og motivasjon.

Siden 2013 har han holdt over 500 kurs i retorikk og presentasjonsteknikk, og hjulpet tusenvis av nordmenn til å bli tydeligere og tryggere når de tar ordet i små og store forsamlinger.

Han har bred erfaring innen salg, markedsføring og instruksjon fra en rekke bransjer, som blant annet finans, forlag, og legemiddelindustrien. Han har jobbet som selger, kursleder, og konsulent innen salgstrening, leder- og organisasjonsutvikling.

Christian er opptatt av at du som kursdeltager skal sitte igjen med konkrete verktøy som du kan ta i bruk umiddelbart etter kurset. 

 

Jobber du i en bedrift og trenger faktura? 

Ta kontakt med oss dersom du ønsker å betale via faktura. Klikk her for å kontakte oss direkte.

Pengene tilbake hvis du ikke er fornøyd!

Hvis du ikke er fornøyd, er ikke jeg fornøyd! Hvis du i løpet av de første 30 dagene finner ut at dette ikke var kurset for deg får du pengene tilbake. No problem!

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.