Slik holder du effektive møter og presentasjoner på nett

 Å holde gode møter og gode presentasjoner kan være krevende nok når du samler mennesker i et rom. Hvordan gjør vi det når alle sitter på forskjellige steder, kanskje med både kamera og mikrofon på «mute» gjennom store deler av møtet? 

I dette webinaret får du konkrete innspill som vil hjelpe deg til å holde mye bedre møter og presentasjoner på nett. Om du bruker Teams, Webex, Zoom, Skype, Whereby, eller et helt annet program betyr ingen ting.

Dette er ikke en teknisk innføring i bruk av digitale verktøy. Det handler om hvordan vi forbereder oss, hvordan vi leder møter, og hvordan vi kommuniserer på et effektivt vis når vi møtes på skjerm.

Innholdet presenteres på et morsomt og lett tilgjengelig vis, og vi involverer og utfordrer deltagerne underveis.

Webinaret tar blant annet for seg:

  • Å gripe muligheter utfordrende tider
  • Effektive møter
  • Å forberede presentasjoner
  • Konkrete grep for å fange oppmerksomheten
  • Presentasjonstekniske triks på skjerm
  • Effektive PowerPoint-presentasjoner på nett

 

Minikurset varer i 90 minutter (inkludert pause), og kan også leveres i kortere versjoner. 

Kursholdere: Christian og Mona Eek-Jensen

 

Ta kontakt for mer informasjon

"«Vi har ved flere anledninger brukt Christian som foredragsholder og salgscoach i forbindelse med opplæring av våre legemiddelkonsulenter. Christian setter seg på forhånd grundig inn i vårt arbeid, våre prioriteringer, ønsker og behov, for så å tilpasse foredrag og trening på en måte som gjør innholdet mest mulig relevant og nyttig for oss som kunde/publikum. Tilbakemeldinger fra samtlige deltagere har utelukkende vært svært positive. Vi kommer garantert til å samarbeide mer med Christian i tiden framover»."

Martin Skaanes
Business Unit Director - Primary Care @ MSD Norge
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.