Slik holder du effektive møter og presentasjoner på nett

 Å holde gode møter og gode presentasjoner kan være krevende nok når du samler mennesker i et rom. Hvordan gjør vi det når alle sitter på forskjellige steder, kanskje med både kamera og mikrofon på «mute» gjennom store deler av møtet? 

I dette webinaret får du konkrete innspill som vil hjelpe deg til å holde mye bedre møter og presentasjoner på nett. Om du bruker Teams, Webex, Zoom, Skype, Whereby, eller et helt annet program betyr ingen ting.

 Dette er ikke en teknisk innføring i bruk av digitale verktøy. Det handler om hvordan vi forbereder oss, hvordan vi leder møter, og hvordan vi kommuniserer på et effektivt vis når vi møtes på skjerm.

Innholdet presenteres på et morsomt og lett tilgjengelig vis, og vi involverer og utfordrer deltagerne underveis.

"Vi har økt kravene til de nettbaserte møtene mhp kvalitet, engasjerement og interaktivitet og derfor vi engasjerte Mona og Christian Eek-Jensen til å gjennomføre webinarer med vår Nordiske organisasjon. De interaktive webinarene har gitt oss gode ideer til hvordan vi kan forbedre våre nettbaserte møter, i tillegg til å gi oss enkle og gjennomførbare råd og tips som utgjør en stor forskjell og har hjulpet oss i å øke kvaliteten, engasjementet og interaksjonene i våre nettbaserte møter."

Eli N. Bergli, MSc
Nordic Medical Team Lead Oncology, AstraZeneca AS

Webinaret tar blant annet for seg:

  • Hva du bør tenke på når du skal lede et nettmøte
  • Hvordan kan du enkelt forberede deg hvis du skal holde en presentasjon på nett
  • Konkrete grep for å fange oppmerksomheten
  • Presentasjonstekniske triks på skjerm
  • Effektive PowerPoint-presentasjoner på nett

 

Minikurset varer i 90 minutter (inkludert pause), og kan også leveres i kortere versjoner. 

Kursholdere: Christian og Mona Eek-Jensen

 

Ta kontakt for mer informasjon

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.